Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@08:56:45 GMT

ازدواجی که به‌هنگام نباشد، آسان نخواهد بود

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۰۸۰۰

ازدواجی که به‌هنگام نباشد، آسان نخواهد بود

ایسنا/اردبیل معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل با اشاره به اینکه ازدواجی که به‌هنگام نباشد حتما آسان نخواهد بود،گفت: کرونا برخی رسوم و تجملات غلط ازدواج را کنار زده است.

اکبر نگاهی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: کرونا موجبات برگزاری ازدواج آسان را فراهم کرده و برخی رسوم دست و پاگیر، تجملات و سنتهای غلط که گاها از موانع ازدواج محسوب میشوند، را کنار زده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه اشتغال، مسکن و وضعیت اقتصادی عمده مسائلی است که جوانان از آنها به عنوان موانع ازدواج یاد می کنند، تصریح کرد: برخی موانع فرهنگی، تابوها و اخیرا موضوعی بنام کرونا هم به مواردی که روند ازدواج رو کند کرده، اضافه شده است.
معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل اضافه کرد: بررسیها نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و وضعیت عمومی معیشتی با روند افزایش و کاهش ازدواج ارتباط مستقیم دارد.
نگاهی با بیان اینکه بر این باور هستیم ازدواجی که به‌هنگام نباشد حتما آسان نخواهد بود، تصریح کرد: ازدواجی که از این دو فاکتور برخوردار نباشد به ازدواج پایدار منجر نخواهد شد.
وی با بیان اینکه وزارت ورزش و جوانان به ویژه دفتر برنامه ریزی و توسعه اجتماعی معاونت امور جوانان تلاش میکند به صورت علمی و تخصصی و پژوهش محور به موضوع ازدواج، فرزندآوری، جمعیت و آسیبهای اجتماعی ورود کند، اظهار کرد: تاسیس و تقویت مراکز تخصصی مشاوره ازدواج، راه اندازی و تقویت مجامع خیرین ازدواج در استانهای کشور و برگزاری کارگاههای آموزشی مهارتهای زندگی به ویژه کارگاههای آموزشی پیش از ازدواج از جمله برنامهها وا قداماتی است که در این راستا انجام شده است.
نگاهی با بیان اینکه همزمان با هفته ازدواج مراسم گلریزان جامعه ورزشی و جوانان با عنوان «گلریزان پیوندهای آسمانی» روز 7 مرداد ماه در مجموعه ورزشی تختی اردبیل برگزار میشود، ادامه داد: این گلریزان همزمان با جشن گلریزان ستاد خیریه تسهیل و ترویج ازدواج با اعطای هدایا نقدی و غیر نقدی برای تهیه جهیزیه 110 زوج برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس ازدواج تجملات ازدواج آسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • تفال به حافظ پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ گر چه بر واعظ شهر این سخن آسان نشود...
  • بادامکی: طوری نباشد که فقط ما بدون تماشاگر بازی کنیم
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • باز کردن آسان بست کمربندی با یک ترفند جدید (فیلم)
  • رونق فعالیت های فرهنگی اردبیل با محوریت کانون های مساجد
  • واکنش رسول جعفریان به مهاجرت نخبگان: این فاجعه است و‌ ای کاش درست نباشد!
  • هفته اول خوب باشیم کسب سهمیه المپیک آسان خواهد بود
  • اردبیل میزبان مسابقات بین‌المللی تکواندوی جام صفوی شد
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل