Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرحسین بانکی‌پور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا به مناسبت گرامیداشت هفته ازدواج افزود: آحاد مردم، مسوولان، نهادها و خیرین باید دست در دست هم نهضت خانواده سازی و نهضت ازدواج را راه‌اندازی کنند.
وی ادامه داد: در زمان حاضر آمارها بیانگر آن است که ۱۲ هزار جوان مجرد در کشور زندگی می‌کنند که برخی از مشکلات پیش‌روی آنها برای ازدواج، مسائل معیشتی و مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: درست نیست جوانی در نظام اسلامی به واسطه مشکل معیشتی ازدواج را به تاخیر اندازد ولی متاسفانه امروز شاهدیم قیمت منزل، اجازه بها، قیمت لوازم زندگی بسیار افزایش یافته و حتی خانواده‌های متوسط هم در تهیه جهیزیه برای فرزندان دچار مشکل هستند چه رسد به خانواده‌ها ضعیف‌.
وی با اشاره به اقدام سپاه و بسیج در تهیه جهیزیه برای خانواده‌ها بی‌بضاعت، خاطرنشان کرد: این اقدام جلوه زیبای مواسات و کمک مومنانه در امر ازدواج است که جای تقدیر دارد ولی لازم است سایر دستگاه‌های فرهنگی، عمومی و اجرایی استان در این زمینه اقدام لازم داشته باشند.
بانکی‌پور با اشاره به کاهش آمار ازدواج در جامعه، اضافه کرد: آمار ازدواج مدت زمانی تا مرز ۹۰۰ هزار ازدواج در سال پیش رفته بود که متاسفانه در سال‌های اخیر ۴۰ درصد کاهش داشته است‌.
وی تصریح کرد: ازدواج علاوه بر ابعاد اقتصادی و فرهنگی با مساله جمعیت گره خورده است و اگر زود به فکر افزایش جمعیت نباشیم در چند سال آینده با چاله جمعیتی مواجه خواهیم شد که برای کشور بسیار خطرناک است و اگر اقدام موثری صورت نگیرد و کشور در این چاله قرار گرفت تا ده‌ها سال امکان برون رفت از آن وجود ندارد.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه موانع ازدواج به 2 بخش اقتصادی و فرهنگی تقسیم می‌شود، گفت: اگر چه هر دو نوع مانع بسیار خطرناک است ولی به دلیل اینکه موانع اقتصادی ملموس هستند و موانع فرهنگی ناملموس، می‌توان گفت خطر مانع فرهنگی بیشتر است‌.
وی افزود: مساله هزینه جهیزیه، هزینه‌ جشن‌ها و برنامه‌های ازدواج، امکانات مالی از قبیل منزل و شغل از جمله مشکلات اقتصادی ازدواج است ولی مسائلی از قبیل باورهای غلط، نداشتن احساس مسوولیت برای تشکیل خانواده، فرار از مسوولیت تشکیل خانواده، نداشتن رغبت، ذهنیت غلط تاخیر ازدواج برای آزادی عمل بیشتر و امثال آن از جمله موانع فرهنگی ازدواح است.
بانکی‌پور اضافه کرد: امروز در برخی خانواده‌های مرفه و حتی کارمندان برخی وزارتخانه‌ها شاهد هستیم، افراد برغم داشتن شغل و حقوق لازم از ازدواج امتناع دارند و این مستلزم آن است که در کنار توجه به موانع اقتصادی ازدواج به موانع فرهنگی هم فکر و برای برون رفت از آن برنامه‌ریزی شود.
وی تصریح کرد: تغییر نگرش و رفع مانع فرهنگی به زودی قابل برطرف شدن نیست و به عنوان مثال این تفکر که تا زمانی که خواهر یا برادر بزرگتر در خانه هست نباید دیگران ازدواج کنند، به آسانی در خانواده‌ها برطرف نمی‌شود.
وی ادامه داد: چشم و همچشمی‌ها و آداب و رسوم غلط ریشه در موانع فرهنگی دارد ولی تاثیر آن در موانع اقتصادی ازدواج مشاهده می‌شود و لذا می بینیم مخارج و هزینه‌های ازدواج روز به ‌روز بیشتر می‌شود.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت مجلس در بحث ازدواج، گفت: تشکیل کمیسیون ویژه "جمعیت و خانواده" با امضای یکصد نماینده در دستور کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به روند فعالیت کمیسیون‌های ویژه گفت: این کمیسیون‌ها در خصوص مسائل حاد تشکیل و در این خصوص اولین اقدام کمیسیون تهیه گزارشی در خصوص آن است که چرا برغم داشتن اسناد بالادستی قوی در خصوص جمعیت روزبروز شاهد اُفت ازدواج، کاهش جمعیت و افزایش طلاق هستیم.
بانکی‌پور اظهارداشت: پس از ارائه گزارش از علل و موانع باید برنامه ارائه کرد و بررسی کنیم در چه مواردی طرح، لایحه و یا نظارت نیاز است و در کجا باید کار ساختاری کرد و بر این اساس برنامه ارائه کرد.

اول ذی الحجه سالروز ازدواج و پیوند آسمانی امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س)، روز ازدواج نامگذاری شد.

برچسب‌ها هفته ازدواج اصفهان ازدواج ساده سبک زندگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته ازدواج اصفهان ازدواج ساده سبک زندگی هفته ازدواج اصفهان ازدواج ساده سبک زندگی موانع فرهنگی خانواده ها بانکی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۶۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!

آفتاب‌‌نیوز :

حمیدرضا رستگارپور در گفتگو با ایلنا درباره اثر وضع مالیات بر افزایش قیمت کالا اظهار اشت: یکی از موضوعاتی که باعث بالا رفتن قیمت‌ها می‌شود دقیقا موضوع مالیات است و وقتی در قانون بودجه سهم مالیات را مشخص می‌کنند اینکه چقدر از بودجه قرار است از مالیات تامین شود. این سهم خود به خود اثر وضعی خود را بر روی قیمت تمام شده کالا می‌گذارد.

وی ادامه داد: در واقع این هشدار را می‌دهد که انواع کالا براساس قانون بودجه تا چه حدی و تا چه درصدی گران می‌شوند و افزایش قیمت هم در نهایت منجر به کاهش قدرت خرید مردم می‌شود و با وجود اینکه هنوز مالیات سال ۱۴۰۳ اعمال نشده، اما شاهد گرانی‌های پیش از موعد آن هستیم.

رییس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه این آلارم‌ها منجر به ایجاد انتظارات تورمی می‌شوند، گفت: این انتظار تورمی برای تمام کالا‌ها وجود دارد و قدرت خرید مردم هم نسبت به خرید کالا به طور قطع کمتر می‌شود و می‌بینیم در حالی که کمتر از دو ماه از سال گذشته، اما برخی از کالا بین ۳۰ تا ۴۰ درصد گران شده‌اند و تنها دلیل آن هم انتظارات تورمی است.

رستگارپور افزود: دولت باید تدبیری برای انتظار تورمی ایجاد شده داشته باشد. در جامعه این توصر ایجاد می‌شود که مطمئن هستند که کالا گران می‌شود، اما این افزایش قیمت چه زمانی قرار است اعمال شود و اساسا علت آن چیست؟ در حالی که گفته می‌شود برای مثال قرار است که تا انتهای سال قیمت جدید اعمال شود، اما در ابتدای سال اثر آن را می‌بینیم. 

وی با بیان اینکه بودجه ریزی نباید به گونه‌ای باشد که مردم را به سمتی هدایت کند که پول را به کالا تبدیل کنند، تاکید کرد: تقریبا تمام مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند و هم فعال اقتصادی و فعال در کسب و کار‌ها و هم مردم عادی پول ملی را خسارت می‌بینند و می‌دانند. از این رو مسئولان کشور باید برای این موضوع تدبیری بیندیشند تا ریال حداقل برای یک سال پشتوانه داشته باشد، یعنی مردم مطمئن شوند که ارزش این پول حداقل یک سال حفظ می‌شود و این خواسته ما در اصناف هم است.

رییس اتاق اصناف تهران گفت: در مجموع برداشت ما در اتاق اصناف این است که سال ۱۴۰۳ می‌تواند سال پر رونقی باشد و عوامل متعدد این موضوع را نشان می‌دهند و امسال فرصت‌های خاصی برای رونق اقتصاد دارد و اینگونه تلقی می‌شود اوضاع تیره و تار هم نیست.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • خبر خوش برای فوتبال ایران؛ بودجه 1200 میلیاردی برای بازسازی ورزشگاه آزادی
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • مردم هیچ علاقه‌ای به نگهداری ریال ندارند | فعالان اقتصادی هم پول ملی را خسارت می‌دانند!
  • نرخ رشد جمعیت در استان گلستان در وضعیت «بحرانی» قرار دارد
  • کارشناسان صهیونیست: جنگ، اسرائیل را ورشکسته کرده است
  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟