Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-09@06:57:35 GMT

موانع ازدواج جوانان از دیدگاه مردم چه چیز‌هایی هستند؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۱۳۶۱

موانع ازدواج جوانان از دیدگاه مردم چه چیز‌هایی هستند؟

به گزارش روزناکه جوان،کاربران شبکه‌های اجتماعی در توئیت‌هایی مطالبه رسیدگی به موانع ازدواج جوانان را داشتند. کاربران از زوایای مختلفی نگاه خود به موانع ازدواج را ذکر کردند. آن‌ها شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را برشمردند. از نگاه آنان اشتغال، مسکن و مسائل فرهنگی اصلی‌ترین موانع ازدواج هستند. کاربران همچنین از مسئولان خواستند در صورتی که دغدغه افزایش جمعیت را دارند از مسیر ازدواج مانع‌زدایی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه بخش‌هایی از واکنش‌های کاربران مرور شده است.
 
ف. میرزایی:
به‌جای طرح‌های ضربتی برای زاد و ولد بهتر نیست هزینه زندگی پایین بیاید. با حکم و ابلاغیه نه زاد و ولد بالا می‌رود، نه ازدواج بیشتر می‌شود. هزینه‌های زندگی را پایین بیاورید تا شرایط برای ازدواج و فرزندآوری فراهم شود. با ابلاغیه و محروم کردن بخش بزرگی از جامعه که مجردند نمی‌توان کاری کرد.

کاربری با نام «فرح‌بخش»:
طبق آمار ۸۷ درصد از مردم معتقدند بهترین سن ازدواج برای دختران ۱۶تا ۲۵سال است و از هر۱۰دختر هفت نفرشون معتقدند اگه مشکلات اقتصادی کم بشه ازدواج میکنن. متولیان خانواده و جمعیت موانع ازدواج رو از جلوی پای جوان‌ها بردارید. پدرا و مادرا کمتر در مورد مسائل مالی سختگیری کنید.

علی صادق‌زاده:
مشکلات اقتصادی برای همه مشکلاتی ایجاد می‌کند، اما چیزی که اغلب از آن غافل هستند تأثیر این گرانی‌ها بر مجردهاست. هر چه مشکلات بیشتر، فاصله‌شان از ازدواج بیشتر و این هزار تا مشکل و چالش ذهنی و روانی و روحی برایشان ایجاد می‌کند. نگاه به گرانی‌ها از این حیث کمتره.

کاربری با نام «هدی»:
به عنوان یک دختر که در شرف ازدواج هستم، بزرگ‌ترین نگرانیم جهیزیه است. چطور پدرم میخواد اونقدر پول جور کنه که یخچال و گاز و همین وسایل دم دستی معمولی رو بگیریم. بمونه دیگر هزینه‌های جانبی. همین هم باعث میشه فعلاً از پذیرفتن خیلی از خواستگارهام صرف نظر کنم.

مانیا فریادرس:
مرکز پژوهش‌های مجلس سه عامل ازدواج دیر‌هنگام را هزینه بالای آغاز زندگی، مسکن، بیکاری و پیدا نکردن گزینه مناسب ازدواج عنوان کرده. نتایج پژوهش سال۹۴هم نشون میده ۳۰درصد از پاسخ دهندگان گفتن قصد ازدواج ندارن، ۱۵درصد از آن۳۰درصد هم اعلام کردن اگه موانع اقتصادی آن‌ها هم رفع بشه باز ازدواج نمیکنن!

حامد سلطانی:
تا سن ازدواج نیاد زیر ۲۵ سال واسه مرد‌ها و ۲۰ سال واسه دخترا این جامعه شاد نخواهد شد تا زمانی‌که جمع‌های خانوادگی و خویشاوندی مثل گذشته‌ها نشه تا شب‌نشینی‌های ساده دوباره شکل نگیره تا زمانی که مقایسه‌ها و حسادت‌ها رو حذف نکنیم خوشبخت نخواهیم شد. (البته همه در چارچوب دین و اخلاق)

کیان مهزاد:
موانع ازدواج در ایران بیشمار است: سربازی، مسکن، اشتغال، عدم آموزش، فردگرایی، مسئولیت ناپذیری و... اگر می‌خواهیم آینده ایران را درک کنیم باید مسئله ازدواج را به دقت تحت نظر قرار داد و برایش کارگروه ویژه تعریف کرد و سهم هر دستگاه هم مشخص شود.

احمد رجب‌پور:
به جز مسائل اقتصادی، رسم و رسومات غلط و حرف‌هایی مثل ما یک دونه دختر داریم و آرزوی دیدنش رو در فلان و فلان داریم باعث شده همون کسایی هم که یک ذره دستشون میرسه نرن سمت ازدواج. خانواده‌ها خواهشاً بفهمید که الان وقت آرزوبازی و رسم و رسوم داری و چشم و هم‌چشمی نیست.

ساسان نصیری:
بسیاری از دوستام رو وقتی به ازدواج سفارش میکنم میگن مگر دیوونه‌ایم آزادی‌هامون رو ول کنیم و بریم شب تا صبح به فکر کرایه خونه و برنج و مرغ و یارانه باشیم. این سه تا مسئله است: اولاً نمیدونن چرا باید اصلاً ازدواج کرد. ثانیاً مسئولیت‌پذیر نیستند و ثالثاً هم اینکه از شرایط اقتصادی متأهلینی که می‌بینند وحشت دارند.

 

منبع: الف

کلیدواژه: موانع ازدواج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۱۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)

 باوجود دشواری‌های ناشی از شرایط جنگی و کمبودهای فراوان فلسطینیان خلاقانه از اردوگاه ها پناهجویی می کوشند پیام خود را به جهانیان برسانند.

به گزارش تسنیم، در میان رنج‌ها و مصیبت ‌های جنگ غزه، گروهی از جوانان فلسطینی ساکن اردوگاه دیرالبلح با استفاده از قوطی‌های خالی کنسرو برای خود پناهگاه درست کردند.

این جوانان با استفاده از قوطی های کنسرو و بسته های غذایی نهادهای امدادی برای مردم غزه موفق شدند تا یک پناهگاه فلزی را احداث نمایند.

«دالیا العفیفی»، ایده پرداز این پناهگاه نمادین در گفتگو با خبرنگار تسنیم در غزه گفت:  یک روز من با خودم گفتم می‌توانم با استفاده از این قوطی ها اقدامی انجام دهم و پیامی را به گوش همه برسانم‌. فکر کردم که ما مردم غزه از خانه های خود آواره شده ایم و احتیاج به پناهگاه داریم. بنابراین تصمیم گرفتم با استفاده از قوطی های کنسرو پناهگاه بسازم.

ساخت این پناهگاه دو هفته تمام به طول انجامید و برای ساخت آن از سه هزار قوطی خالی کنسرو استفاده شده است.

«عاصم کریم»، طراح پناهگاه نیز در گفتگو با خبرنگار تسنیم  اظهار داشت: قوطی ها را روی هم چیدیم. تقریبا سه هزار قوطی مصرف شد. شب و روز با تمام قوا تلاش کردیم. این یک پروژه کاملا منحصر به فرد است.

این اقدام نمادین از سوی جوانان فلسطینی در حقیقت تلاشی برای انعکاس مصائب و مشکلات اهالی غزه پس از تحمل 7 ماه جنگ مستمر و فراگیر از سوی ارتش اسرائیل است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • ۵ هزار میلیارد تومان در حوزه راه‌های ایلام هزینه شد
  • آصفی: دیگر هیچ عرصه بین‌المللی نیست كه رژیم صهیونیستی لطمه ویرانگری در آن نخورده باشد
  • ایران جزو کشور‌های شناخته شده دنیا در درمان ناباروری
  • بافت تاریخی روستای اصفهک با توجه مردم حفظ شده است
  • ساخت پناهگاه نمادین جوانان فلسطینی با قوطی های کنسرو
  • پناهگاه قوطی کنسروی فلسطینی‌ها: فریاد رنج در میان جنگ (+فیلم)
  • سندهای به روز شده رفسنجان به دست مردم بومی قشم رسید
  • کاندیداها در آستانه انتخابات دنبال ارائه دیدگاه‌هایشان باشند
  • تسهیل ازدواج جوانان با مهریه کم